O Nama


  Preduzeće NBA d.o.o. postoji od 1991. godine, i poseduje iskustvo i znanje iz oblasti fitofarmacije, a cilj nam je da u život modernog čoveka unesemo naviku upotrebe dragocenih darova prirode – lekovitog bilja. Recepture naših čajeva i drugih biljnih preparata su brižljivo sastavljane i testirane kroz dugi niz godina, a predstavljaju sintezu vlastitog iskustva, objavljenih radova najrenomiranijih fitoterapeuta i naučno-istraživački radovi brojnih laboratorija i farmaceutskih kuća.   LANA K  je naš zaštitni znak 

  Preduzeće NBA doo je u procesu implementacije proizvodnje u skladu sa zahtevima HACCP sistema, ostvarujući na taj način, pored vrhunskog kvaliteta i maksimalnu bezbednost proizvoda.Primena HACCP sistema nas svrstava u jedan od retkih proizvodnih objekata za proizvodnju čajeva, koji se pridržava svih međunarodno priznatih principa u cilju zaštite svojih potrošača.

  Pored bezbednosti naših proizvoda, posebnu pažnju smo usmerili na standard ISO 9001:2008 - Sistem menadžmenta kvalitetom koji se primenjuje na svim organizacionim nivoima, kao i na praćenje savremenih trendova poslovanja, omogućujući na taj način stalni razvoj preduzeća i brzo prilagođavanje zahtevima tržišta.
 
       

 NEKI OD NAŠIH PROIZVODA

 
Izdvajamo

 

 

detaljnije»

Proizvodi
 

 
 
 
NBA d.o.o. Beograd
Radoja Dakića 9, 11070 Novi Beograd
Tel/Fax: +381 11 2607 353
Mob: +381 64 42 35 354
e-mail: office@nba.co.rs

 
copyright © NBA d.o.o.
design by NormaReclamare